5 Şubat 2014 Çarşamba

ETUDE HOUSE TÜRKİYE'DE

Merhabalar!
Bugün beni çok mutlu eden bir şey duyuracağım sizlere: Etude House Türkiye'de! Kimisinin yurt dışından bizzat alarak sahip olduğu kimisinin tanıdıklara sipariş vererek aldırdığı benimse sadece kıskanarak baktığım Etude House ürünleri artık Türkiye'de de satılacak. Online satışlarda kapıda ödeme seçeneği de olacak. Hatta franchise alımı olduğu için belki de şehrinizde böyle şirin Etude House 'lar göreceksiniz.. Eğer siz hala Etude House ile tanışmadıysanız gelin birlikte inceleyelim bu şipşirin şeyleri..


Etude House Güney Kore markası. Birçok ülkede satılıyor ve kullananların çok memnun kaldığı bir marka.
Güney Kore dizilerini izledikçe Korelilerin ciltlerine hayran kaldım başladım araştırmaya. Ne sürüyorlar da böyle bembeyaz pürüzsüz ciltlere sahip oluyorlar diye. Cilt bakımlarını çok iyi yaptıklarını öğrendim bir de makyaj malzemelerinde bile beyazlatıcı içerik olduğunu. Bunları araştırırken Etude House'la tanıştım. Yabancı bloglarda okudukça youtube' da izledikçe kıskandım. 
Yazımın bundan sonrası bol resimli olacak baştan söyleyeyim :D
Bu bir eyeliner. Tasarım harikası değil mi? Ya da ben mi fazla heyecan yaptım da gözüme dünya harikalarından biri gibi görünüyor? 




Etude House ürünlerinin renklerine tasarımlarına bayılıyorum. Bu allık Princess Etoinette koleksiyonundan. Gerçekten insan kendini prenses gibi hisseder böyle makyaj malzemeleriyle.



İşte bunu istiyorummmm.

Hayvanları çok seven biri olarak bu el kremlerinin ambalajlarına bayıldım. Uğur Böceği ve Pembe Baykuş bekleyin beni.. 




Bu ojeleri isteyen binlerce kişiden biri de benim.. Site açılınca herkes ojelere saldıracak gibi geliyor bana.


Ve en sevilenleri sona sakladım. BB kremlerin Kore'de doğduğu söylenir. Hatta Asya'lıların pürüzsüz ciltleri de bu BB kremlere bağlanır. Etude House' un BB kremlerini beğenen çok fazla kişi var. Türkiye'de de satılacağını öğrendiğimden beri yabancı bloglarda çok fazla okudum, baktım. Harikalar. Alınacaklar listemin başında şu ortadaki bb krem var.
Almak istediğim çok fazla ürün var. Aldıkça tanıtacağım sizlere de. 
Son olarak Etude House'un iletişim bilgilerinden bahsedeyim.

Franchising için mail atabilirsiniz.
-etudehousetr@gmail.com
-info@etudetr.com

Henüz açılmadı ama satış sitesi: www.etudetr.com

Güncelleme 6.11.2015: Ben bu yazıyı yazdığım sırada firma yukarıda linklerini verdiğim sayfaları aktif kullanıyor, açılışıyla ilgili bilgiler veriyordu. Ancak bir süre sonra aniden tüm sayfalarında gönderiyi kestiler firmayla iletişim kuramadık. Anladığım kadarıyla başlamadan bitti serüvenleri:(
Yazın dayanamayıp çok merak ettiğim toniğini Kore'den sipariş ettim gelmeme riski vardı ancak şanslıydım 8 günde Türkiye'ye girdi :))
Facebook , instagram gibi sitelerde satan, getirten hesaplar var ancak normal fiyatının 3 katına bazen daha fazla fiyatlara satıyorlar :)
10 dolarlık bir şeyi 80 Tlye satan gördüm. Doların en yüksek halinde bile 30 Tl ediyordu . Billiyorum gümrük vergileri çok yüksek ama başka firmalarla veya yurtdışından getirenlerle kıyasladığımda inanın bu fark uçurum. Değeceğini düşünmüyorum şahsen.
Kore alışverişimin detaylarına buradan, Etude House Gözenek Küçültücü Tonik yorumlarıma şuradan ulaşabilirsiniz:)


15 yorum:

  1. Nasıl tatlı ürünler öyle :)

    YanıtlaSil
  2. Bencede bayıldım görünüşlerine :))

    YanıtlaSil
  3. Ayyy çok tatlıymış bunlar =) Ojelerini çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  4. Aynen, bir an önce sitesi açılmalıı :))

    YanıtlaSil
  5. Tasarımlarına bayıldımmm :))) gelir gelmez ben de sipariş edicem, yazman çok iyi olmuş canım :)) denediklerini mutlaka paylaş... Site açınca da tekrar hatırlatırsan çok iyi olur, gözden kaçmasın:) Fiyatları nasıl olacak acaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteyi her gün kontrol ediyorum açıldığında tekrar yazarım canım hatta wishlist yazısıda yazmak istiyorum site açılınca :))) Çok umutluyum bu markadan ben, içeriği bitkisel(miş) çünkü özellikle kremlerini denemek istiyorum :))) Yurt dışında fiyatları uygun hatta mac'in yarı fiyatına denk gelir bile diyebilirim. Umarım Türkiye'de de uygun olur :))

      Sil
  6. Bu arada mimlendin =)
    http://neselizebra.blogspot.com.tr/2014/02/mim-sevgililer-gunu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim ilk mimim senden oldu =)))) Hemen yapıyorum :)

      Sil
  7. Allahııııım bayıldımmmmmm! Senden haber bekliyoruz o zaman:)) ben de seni takibe aldım tatlım ama gfc mde sorun var sanırım senin takibini göremedim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap Şinik adıyla takip ediyorum canım ondan görememişsindir :)) google+ ımı blogumdan kullanıyorum ama nedendir bilinmez gfc de kişissel profilim gözüküyor :))

      Sil
  8. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık sitenin açılmasını :D güzel ürünleri var özellikle bb kremini denemek isterim ama ben hala missha taraftarıyım sanırım.. :D

    YanıtlaSil
  9. bloglarda açılacağı duyurumuştu aylar oldu neredeyse yıl olacak ama faaliyet yok, neden peki? sabırsızlı etude house ürünlerini bekliyorum

    YanıtlaSil
  10. Ürünler instagramda koreacosmeticturkey hesabında satılmaktadır.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba،
    Bir hafta sonra uzakdoğu seyahatine çıkıp etude house,missha ve daiso ürünleri getireceğim.Satın almak isteyenler için instagram sayfam: uzakdogukozmetik

    YanıtlaSil