17 Şubat 2014 Pazartesi

John Frieda Full Repair Bakım Kremi ve Onarıcı Sprey

Merhabalar herkese! Uzuuun zamandır yazmak istediğim bir yazıyı yazıyorum şuan. John Frieda ürünleri çok seviliyor  bende severek kullanıyorum.
Bu markayı ısıya karşı koruyucu ararken keşfettim. Isıya karşı koruyucu serumu vazgeçilmezim olunca (yakında onu da tanıtacağım blogta) bu seriyi denemek istedim. John Frieda'nın ürünleri çok sevilir genellikle fakat şampuanlarının bir süre kullanımdan sonra ciddi saç dökülmesi yaptığını birçok yerde okumuştum. Bu yüzden önce bakım kremini aldım çok beğenince spreyi de denemek istedim. Onu da çok beğendim.
Bu seri Inca Inchi yağı içeriyor. Nedir bu derseniz arkasında yazana göre, Amazon yağmur ormanlarında yetişen bu bitki omega-3 açısından zenginmiş ve ebedi güzelliğin sırrını taşıyormuş. Boyanmış veya ısıdan çok zarar görmüş saçlar için üretilmiş bu seri. Benim saçlarım boyalı değil fakat uzun bir süre saçlarımı düzleştirdim ve çok fazla yaktım (2-3 sene boyunca her gün hatta bazen günde 2 defa ). Sonra saçımı kestirdim ve yavaaş yavaş kendine getirdim. 
Yumuşatması, kokusu harikaaaaaa! Saçlarımı daha güzel yaptı. Saç kremi başka ne işe yarar ki zaten. Tabiki kırık onarma gibi bir işlevi yok. Ama kırık görüntüsünü azaltma ve yumuşatma da çok başarılı.
Ürün 250ml. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1 ay daha beni idare eder içindeki miktar. Fiyatı 28 Tl olmuş şuan. Bence biraz pahalı ama kesinlikle hak ediyor.

Kremi çok beğenince meraktan bunu da aldım. Ve çok memnun kaldım.
Saçı onarmayı, yumuşak ışıltılı ve dolgun bir görünüme yardımcı olmayı vaat ediyor. Ayrıca ısının neden olduğu saç kırılmalarına karşı saçı korur diyor. 
Banyodan çıkınca havluyla suyunu aldığım saçlarıma kökten uca doğru sıkıyorum. Bence harika bir yumuşaklık sağlıyor.Saçımı normalden daha dolgun gösteriyor ve bunu kabartmadan yapıyor. Kokusu bakım kremiyle aynı, çok güzel. Onarma konusunda pek bir şey beklemiyorum zaten.
75 ml. Fiyatı 20 TL civarıydı.İkisi de benim bittikçe alacağım ürünler. Tavsiye de ederim. En kısa zamanda saç maskesini de almak istiyorum.
Hepiniz hoşçakalın!

2 yorum: