28 Temmuz 2014 Pazartesi

Down Under Natural's Nude Nemlendirici Şampuan

Herkese merhaba ve iyi bayramlar!
Bu yazıyı ne zaman okuyorsunuz bilmiyorum ama ben bayramın ilk günü yazıyorum. O yüzden herkese iyi bayramlar diyerek giriş yapayım dedim :) Bu yazıyı bayram boyunca okuyanlar için hatırlatayım Gratis bayramda da indirime devam ediyor. Yakında yazısını yazmayı planladığım Eklips(Gratis) fırçalar da fiyatına göre müthiş :) 3 -4 TL civarı çoğu ve harikalar yolunuz Gratise düşerse bir bakın derim.
Bugün ne yazsam diye düşünürken bayıldığım bu şampuan aklıma geldi. Belki daha önce okuyanlarınız olmuştur saça zararlı kimyasallar hakkında bir yazım vardı, araştırmalarımı paylaşmıştım. O yazıyı yazdıktan kısa bir süre sonra %98'i bitkisel olan paraben,sls ve alttaki resimde yazan şeyleri içermeyen bu şampuanı aldım. Yazıyı okumak isteyenler buraya tıklayabilir.
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Daha ancak yarılamışımdır sanırım. Bereketli bir şampuan :)
Şunu söyleyebilirim ki ba-yıl-dım.
Alırken tereddütlerim vardı, saçımı sertleştirdi, karıştırdı gibi yorumlar okumuştum. Yine de kimyasalların saç derime ne kadar zararı olduğunu düşününce aldım. İyiki de almışım.

Artıları:
+ Saçlarımı çok güzel temizliyor. Saç bakım yağları sürmüş olsam bile tek seferde tertemiz yapıyor, (yine de 2 kez saçlarımı yıkama alışkanlığım var). 
+Kepek vb. sorunlara yol açmadı.
+Köpük köpük olmaması rahatsız edici değil, temizlik hissini sağlıyor. Cilt doktorlarının verdiği medikal şampuanlar bana temizlik hissi vermiyordu bu onlar gibi değil. 0 köpükte değil. 
+Kokusu güzel. Hafif bir kokusu var. Saçlarımın güzel kokması benim için önemli. Saç derisine parfümlü bir şey sürmek hoş değil biliyorum ama çok yoğun parfümlü değil. 
+Saçlarımı kurutmuyor. Ben her zaman şampuandan sonra bakım kremi veya maske uygularım (köklere yaklaştırmadan). 
+Saçlarımın yağlanma süresini uzattı. Şampuanlardaki silikon saçı daha çabuk yağlandırıyor. Yıkadıkça  daha çabuk yağlanıyor saç. Bu şampuan silikon içermiyor. Saçlarım çok yağlı değildir. Yağlı saçlarda ne kadar uzatır bilemem ama ben kullandıkça süreyi uzattığını fark ettim en az 1 gün gecikti bende. 
Eksisi yok bana göre :) Beklentimi fazlasıyla karşıladı.
Bir şampuandan daha fazlasını beklemiyorum zaten. Güzel temizlesin, uzun vadede zararı olmasın, kötü de kokmazsa tamamdır. Benim için bu şampuan tamam. Saçlarım kuru olduğu için nemlendirici olanını aldım. Bittikçe almaya devam ederim diye düşünyorum. Belki hacimlendirici olanını deneyebilirim bir dahaki sefere :) Bir de güçlendirici çeşidi var bu şampuanın. Fiyatı 20 TL civarı oluyor. İndirimde 16 TLye almıştım ben sanırım.
Görüşmek üzeree :))

2 yorum:

  1. bnde ilk defa aldım bikaç kere kullandım yumuşacık yapıyo ama sampuan değişiklignden sanırım biraz dökülüyor gibime geldi bn güçlendirici olanını aldım korkuyorum da kullanmaya

    YanıtlaSil
  2. bnde ilk defa aldım bikaç kere kullandım yumuşacık yapıyo ama sampuan değişiklignden sanırım biraz dökülüyor gibime geldi bn güçlendirici olanını aldım korkuyorum da kullanmaya

    YanıtlaSil