23 Temmuz 2014 Çarşamba

Kore'den Paketim Geldi! w2beauty.com Alışverişim

Merhabalar!
Kore'den kargom geldi. Nasıl mutluyum anlatamam. İnternetten çok fazla alışveriş yapmazdım. Sadece kapıda ödemeli sitelerden birkaç ufak alışveriş yapmışlığım vardır. Kredi kartını internette kullanmıyoruz ailece. Bu yüzden birçok siteye sadece bakmakla kalırdım. Sonra Migrosta Paypal Nakit Kartı gördüm. İnceledim araştırdım, çok hoşuma gidince aldım ve sayesinde bu alışverişi yaptım :))
Paypal nakit kart otobüs kartı mantığında bir kart, Migroslardan veya İş Bankasından(sanırım) (hangi bankaydı emin değilim) para yükleyip bu parayla online veya normal alışveriş yapmamızı sağlıyor. 5 tl kart ücreti alıyorlar, aylık 1 tl ücret kesiliyor bu yüzden gereksiz diyenler olmuştu internette. Bence değer. Online alışverişe özenip, kredi kartını kullanmayanlar için birebir. Risksiz bence. Merak ettiğiniz bir şey olursa yorumlardan sorabilirsiniz.
w2beauty.com dan yaptım alışverişimi. Kozmetik olduğu için gümrüğe takılma riski vardı, bende çok istediğim 3 ürün alıp denemek istedim. http://meishenmeweishenme.blogspot.com/ blogunun sahibi Merve bana çok yardımcı oldu. İngilizcem çok iyi değil, gümrüğe takılmaması için sitenin sahibine mesaj göndermem gerekiyordu. Hem İngilizce konusunda yardımcı oldu hem de blogunda bu siteyi çok övünce güvenip denedim. Blogunda Kore güzellik ürünlerine bol bol yer veriyor, bakmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca sitenin sahibi Alice çok tatlı bir insan. Çok yardımcı oluyor, mesajlara mutlaka cevap veriyor. 
Ürünler çok iyi paketlenmişti. Kutuda boş hiçbir yer yoktu. 
Gümrükten nasıl geçti diye merak edenler olabilir. Alice'den gift kısmını işaretlemesini istemiştim. Öyle yapmış ve saç ürünleriyle ilgili hediye, gibi bir şey yazmış. Gümrükte x-ray cihazından geçerken ürünler üst üste olduğundan dikkat çekmemiş olabilir, aldıklarım saç ürünlerine benzer şişede. Ya da minicik kolim arada kaynamış olabilir. Veya çok istediğim ve çok dua ettiğim için Allah yardım etmiş olabilir. Ptt kargoyu kapıda gördüğüm an yaşadığım sevinci anlatamam. Taaa Kore'lerden paketim geldi hemde 12 günde!
En arkada görünen 3 büyük şişe ve kutuyu ben aldım kalanlar hediye :D
Alice deneme boy ürünler konusunda gerçekten cömert. 3 tane ürüne birsürü şey göndermiş. Sitede yaptığınız alışverişe göre hediye yolluyorlar. 35 $ ve üstüne yüz maskesi hediyeydi. Ortadaki maske de öyle gelmiş oldu.

Skin Food Black Sugar Mask
Bloggerler'da o kadar çok gördüm ki bu maskeyi.gerçekten merak ediyordum. Limon gibi bir kokusu var. İçerisinde şeker parçacıkları var. Henüz 2 kere kullandım ama şimdiden çok sevdim. (1 hafta oldu kolim geleli ancak bloga yazabiliyorum)

Nature Republic Aleo Vera Jeli 
Bu harika bir şeymiş yahu. Merve'nin blogundaki bir yazıda görüp almaya karar verdim. Gerçekten mükemmelmiş. Saça, vücuda, yüze ve göz altlarına bile sürülebiliyor. % 92 si Aleo vera. Çok yönlü bir ürün. Nemlendiriyor ve bazı sorunlarla savaşıyor. Sivilce için kullananlar bile var. Annem bayıldı buna. Ellerinin üstümde yaşlılıktan kaynaklı lekeler var. Ellerine çok iyi gelmiş, derimi inceltti sanki elim gençleşti dedi :D
Şuradaki  yazıda da ürünü nasıl kullanabileceğimiz yazıyor. 


Etude House Wonder Pore Freshner
Koca koca gözenekleri olan ben, gözeneklere iyi geldiği söylenen 10 özellikli bu toniği uzun zamandır denemek istiyordum. Arka tarafındaki ölçeğe bayıldım. Ne kadar kullanırsak gözeneklerimizdeki kirin ve siyah noktanın ne kadar uzaklaşacağını göstermiş. Şişe bitince gözenek tertemiz oluyor. Bakalım olabilecek mi? :D Çok fazla memnun kalan vardı. Şuan bende memnunum. Biraz daha kullanınca yazısını yazmayı planlıyorum.Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz :)
Hediye maskem çok güzel görünüyor bencee :D



Denemelik ürünler ve tabiki şekerim :D Alice alışveriş yapanlara şeker gönderiyor :D
Şeker bayramına da 4 gün kaldı o zaman yerim bu şekeri :))

Kargonuzu takip numarası ile takip edebiliyorsunuz. Sürekli paketimi kontrol ettim.Yaklaşık 8 günde Türkiye'ye girdi. Sonrası daha heycanlıydı takılır mı takılmaz mı derken bir sabah geliverdi :D
Takip numaralıların gümrüğe takılma ihtimali daha yüksekmiş ama takip numarasız seçeneği yoktu.
Buraya kadar okumuş olanlara çok teşekkür ediyorum :D Uzun bir yazı oldu umarım alışveriş yapmak isteyenlere bir yardımım dokunmuştur. Ben siteden çok memnun kaldım tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum :)
Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. 
Merve'nin  blogundaki koduyla üye olarak 5 $ indirim kazanabilirsiniz. Blogundaki yazının linki burada.
Ama alışveriş yapacağınız zaman üye olun çünkü indirimin süresi oluyor. 
Başka yazılarda görüşmek üzere :D

19 yorum:

  1. çok hızlı gelmiş :) denemek istediğim çok şey var fırsat bulursam bir kaç bir şey almak istiyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde daha birsürü şey var :) gümrükte kalır diye korktuğumdan böyle azar azar alıcam sanırım :) tavsiye ediyorum kesinlikle :)))

      Sil
  2. Aloe vera gel icin butun
    Ailem istekte bulundu :) aldigin ürünlerin hepsi
    Çok tatlı ve kullanışlı~ hayirli ugurlu olsun
    ,vefalı davranip blogumdan bahsettigin için cok teşekkürler,
    Bazi insanlar sürekli yardim isteyerek alışveriş yaptiklari halde hiç tesekur etmiyorlardı
    ,yazingercekten iyi hissettirdi ^^





    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek:) Harika bir şeymiş o jel :)) Çok teşekkürler, sayende yaptım bu alışverişi :) Bu arada umarım bol bol fotoğraf çekersin Kore'de blogunda görmek için sabırsızlanıyorum :D

      Sil
  3. İleride özellikle şu toniğin yazısını bekliyorum :D Etkisini merak ettim. Ayrıca gümrükten sorunsuzca geçmesine sevindim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir tonik yazısını da yazacağım ama şunu söyleyebilirim ki toniğin neden gerekli olduğunu bununla anladım :D tekrar tekrar alacağım bir ürün oldu şimdiden :D

      Sil
  4. Benimde arkadaşım koreden kozmetik ürünleri yollayacak vede bu ürünler gerçekten çok pahalı ve benim için çoook ama çok önemli gümrükten geçmeme gibi bir durum olurmu sizce ??? Lütfen cevaplayınnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senle instagramda konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam ulaşmıştı kargon :))

      Sil
  5. W2beauty.com da ülkeleri seçerken Turkey veya Türkiye hicbirini goremedim teslimat yapilan ulkeler arasindan cikarildi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen katılıyorum bende alışveriş yapmak istemiştim ama Türkiye ülke listesinde bulamadım bir sorun mu var acaba. bir de rica etsem şu tonik hakkında biraz bilgi verirmisiniz . Blog süper bu arada aklımda sorular birden karşımda cevaplanmış görünce düşünün halimi😆

      Sil
    2. Kızlar siz söyleyince fark ettim bende, mesaj attım Alice' e cevap verdiğinde yazarım tekrar. Türkiye'de gümrük yasağı olması sebebiyle sorunlar çıktıysa ve gümrüğe takılan sorunlu paketleri çok olduysa problem olmasın diye vazgeçmiş olabilir. Ancak inşallah öyle değildir :)

      Sil
    3. Tonik ile ilgili bir yazım var. Üstte toniği anlatırken tıklanabilir linkini de koymuştum ancak buraya da linki koyayım :) http://gencbakim.blogspot.com.tr/2015/08/etude-house-wonder-pore-freshner-10-in-1.html çok teşekkürler :))

      Sil
  6. Merhaba
    Yeni keşfettim blogunuzu. Benim yazımı link göstermişssiniz ordan fark ettim
    Takibe aldım =)

    YanıtlaSil
  7. kargo kaç tl üstüne bedava oluyor acaba??

    YanıtlaSil
  8. kargo kaç tl üstüne bedava oluyor acaba??

    YanıtlaSil
  9. merhabalar. ben siteye üye olcaktm ama Türkiye nin adı yer almıyor. Acaba artk türkyeye satmıyorlar mı? bir bilgnz var mı?

    YanıtlaSil
  10. Merhaba acaba ingilizce olarak siteye ne yazdığınızı söyleyebilir misiniz rica etsem

    YanıtlaSil
  11. Yurt dışından alışveriş yapmaya çekiniyorum. Çoğu tanıdığıma siparişleri gelmedi. https://www.koresepetim.com sitesinde aradığım bir ürünü gördüm fiyatıda uygundu. Daha önce Kore Sepetim sitesinden alış veriş yapan oldu mu?

    YanıtlaSil