13 Temmuz 2014 Pazar

MISSHA Black Ghassoul Peel-off Nose Pack

Merhabalar!
Siyah noktalarla boğuşmak çok zor. Yağ birikiyor siyah nokta oluyor, olunca daha da çok cilt yağlanıyor ve kısır döngü başlamış oluyor. Gözenekler zamanla genişlemiş görünmeye başlıyor ve bu görünüm gittikçe yayılıyor. Benim burnumda siyah noktalarım var bakımımı aksatmam ama yine de varlar, burun çevrem yağlı ve gün içinde hepimiz havadaki kirlere maruz kalıyoruz sonuçta sanırım bu da onları tetikliyor.
Ben de siyah noktalara iyi gelebileceğini düşündüğüm ürünleri denemeye çalışıyorum.
Bu ürünümüz Missha'dan. Missha beğendiğim bir marka. Özellikle internet sitesini çok beğeniyorum. Alışverişi hızlı teslim ediyorlar yanına bb krem tester'ı yolluyorlar ve kapıda ödeme var.
İşlevi burun bantlarına benziyor ama çok daha etkili. Burna sürüyoruz kuruyunca tek hamlede aşağıdan yukarıya çekiyoruz hepsi bu kadar.
Burun bantlarını cilt bakım rutinine eklemiş olanlara kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün. Sürekli burun bandı almaktansa bu maske uzun vadede daha ucuza gelir. 
Bir de ben burun bantlarını pek sevmiyorum, çok temizleyemiyorlar benim siyah noktalarımı.

Bu maske ( nose pack, ne diye çevirsem bilemedim) siyah renkli, yoğun kıvamlı bir yapısı var. Sertifikalı, Fas Black Ghassoul'u içeriyor. Bu siyah kil gözenek temizlemeye yardımcı oluyormuş.
Bu benim temizleyip toniklendikten sonraki siyah noktalı burnum.(Düşünün bu temizlenmiş hali)

Bu da maskeyi sürdükten sonraki hali. Yaklaşık 10 dk'da kuruyor.

Kuruduktan sonra böyle görünüyor. Bütün gözeneklerime girmiş görüldüğü gibi. Bence bu iyi bir şey çektiğimde derinlemesine temizleyebilir böylece.
Uç kısmından hafifçe soyup tutabileciğim kadar) yukarıya doğru çekiyorum. 
Ve sonuç.. Kalıcı çözüm sağlamasa da işini iyi yapıyor bence.Gözenekler tekrar kirle yağla dolup siyahlaşıyor ama cilt bakımının parçası haline getirmek için ideal bir ürün bence.
Ürünü sitesinden incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Fiyatı 33 TL.
50 ml. Uzun süre dayanır. Çok memnunum. Mucize aramazsanız memnun kalırsınız. Bir süreyim bir
 daha siyah noktam oluşmasın denilebilecek bir ürün değil. (öyle bir şey bulan varsa bana da haber versin :D)
Tekrar söyleyeyim burun bantlarını düzenli kullananlara özellikle öneriyorum.
Tertemiz kalın, görüşmek üzere :D


6 yorum:

  1. Zaten kalıcı çözüm olan hiç bir ürün yoktur sanırım. Ama bunun sonucu mükemmel ,gerçekten işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Benimde siyah noktalarım oluşmaya başladı :( ama ben pek burun bandı falan kullanmadığım için sadece burnuma her gün peeling yapmaya başladım umarım zararı olmaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peeling gibi ürünlerin siyah noktalara çok etkisi olmaz sanırım ölü derileri atıyor onlar, bir de her gün yaparsan o içeriğe cildin alışır ve eskisi kadar etki etmemeye başlar ürünler, cilt alışmasın diye haftada en fazla 2 kere peeling tavsiye edilir genelde :)

      Sil
  3. ben de aldım bu üründen bakalım nasışmış :)

    YanıtlaSil