12 Temmuz 2014 Cumartesi

MISSHA Super Aqua Detox Peeling Gel

Merhabalar hepinize!
Türk bloglarda çok görmediğim bir peeling tanıtacağım bugün. Gerçekten bayıldığım bir ürün. Missha BB Kremi ile meşhur olmuş iyi bir Güney Kore markası. Kore cilt bakım ürünlerini genel olarak çok beğeniyorum. Korelilerin bebek gibi bir cilt için bakımı aksatmaması da çok hoşuma gidiyor. Bu jeli youtube da bir Korelinin cilt bakım rutini videosunda görmüştüm. Çok övünce denemek istedim. İyi ki de denemişim.
Ölü derileri temizleyen bir d-tox peeling jeli.
Ölü derileri temizlemenin cilt için çok faydası var. Cilt pürüzsüzleşiyor, kullandığımız diğer ürünler daha iyi emiliyor, cilt parlıyor, daha sağlıklı oluyor.

İlk sürüldüğünde losyon gibi bir kıvamı var. İçinde hiçbir tanecik yok.
Yayıyoruz, elimizle masaj yapıyoruz ve ölü derilerimiz yavaş yavaş soyulmaya başlıyor. 
Evet, bunlar ölü derilerimiz, peelingin içinde hiçbir tanecik yoktu bunlar cildimizden çıktı. Bazen daha çok çıkıyor bazen az. Eğer cildimiz kirliyse daha gri oluyorlar. 



Biraz daha ovaladıktan sonra böyle oluyor. Suyla yıkıyoruz.
İlk aldığım gün bir elime sürüp diğerine sürmemiştim. Annemden ellerime dokunup bir fark var mı söylemesini istedim. Aa bu daha pürüzsüz dedi sürdüğüm elime. Yüzümde de o his oluşuyor. Cilt kusurlarını düzeltmiyor, gözle görülür pek bir fark olmuyor, ama şu pürüzsüzlük hissi müthiş. Ellerim sürekli yüzüme gidiyor sürdükten sonra.
.
Fiyatı 45 TL. 100 ml. Çok az miktar yetiyor. Uzun süre dayanır. Fiyatına kesinlikle değer. Bittikçe almayı planlıyorum.
Buradan ürünü sitesinde inceleyebilirsiniz ve sipariş verebilirsiniz (kapıda ödeme seçeneği de var).
Kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün.
Site gönderim konusunda inanılmaz hızlı. İstanbul'dan Bursa'ya 1 günde geliyor. Çok memnunum.

6 yorum:

  1. Ayy çok merak ettim fiyatı da uygunmuş. Cildin oldukça pürüzsüz gözüküyor zaten tatlım. Peelingte tek korkum sivilceyi ya yayarsa diye:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Burun çevremde sivilceler olur genellikle yayma, artırma gibi bir şey görmedim :) Tavsiye ederim pürüzsüzlük hissi çok güzel :) Sadece ovuşturduğum için sivilceler başta kızarıyor ama kısa sürede normale dönüyor :)

      Sil
  2. Bende de var bundan :D Zaten misshadan bayağı ürün aldım sanırım şu ana kadar :D Başta kir gibi çıkan o şeylerden "acaba ürün katılaşıp bu hale mi geliyor" diye şüphelenmiştim ama öyle olmadığı cilde etkisinden anlaşılıyor. Ben şu anda yine misshadan oxygen micro essence peelingi kullanıyorum. O da güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende alırken ikisi arasında kararsız kalmıştım :) Bundan çok memnunum verdiği pürüzsüzlük hissi harika bitince belki onu denerim bende :D

      Sil
  3. Pure beauty nin de benzer bir ürünü var antioksidant serisinde ve daha uygun fiyatlı aklınızda bulunsun :)

    YanıtlaSil