8 Temmuz 2014 Salı

Schwarzkopf Got2b Rockin’ it Kuru Şampuan

Merhabalar herkese!
Çok nadir post girer oldum, bu durum beni çok üzüyor. Daha sık girmeye çalışacağım. Aslında bu duruma yoğun olduğumu bahane etsem de okunmadığımı hissetmek büyük bir etken :) Postlarıma yorum gelince çok mutlu oluyorum, okunduğumu hissediyorum. Bu yüzden yorum bırakırsanız beni çook mutlu edersiniz :))
Bugün Missha'dan bir peeling jeli tanıtmak istemiştim ama çektiğim fotoğrafları bilgisayarımda bulamayınca kuru şampuan tanıtayım dedim :D Geçelim ürünee..
Bu fotoğraf çekileli yaklaşık 6 ay oldu, çektiğimde bu kadar minik kırpmışım neden bilmiyorum.
Neyse daha fazla uzatmayayım. 
Kuru şampuan bence mükemmel bir 'icat', gerçekten kurtarıcı ve alınması gereken bir ürün.
Evdeyim diye saç yıkamayı ertelediğinizde aniden bir işimiz çıkar ya genelde. Ya da saçımızın 1 gün daha dayanmasına ihtiyacımız vardır. O zamanlar için kurtarıcıdır kuru şampuanlar.

İyice çalkalayıp 20 cm uzaktan sıkıyoruz. Saçımız ilk önce bembeyaz oluyor. Bütün pudra tanecikleri görünüyor.Elimizle masaj yaparak ürünü yediriyoruz beyazlık kalmayana kadar. Gerekirse tarak yardımıyla da beyazlıkları yok edebilirsiniz. Bazen zor geçiyor çünkü. Ve bu kadar saçtaki bütün yağ gidiyor yerine güzel bir koku geliyor. Kokusu kalıcı.
Artıları:
-Yağı güzel emiyor. 
-Kullanımı kolay.
-Uzun süre dayanıyor.
-Fiyatı pahalı değil. 24.90 Watsons'larda. Sık sık indirime girip 16.90'a düşüyor. Hatta geçenlerde Watsons kart sahiplerine 4.90'dı.
Nötr:
-Kokusu yoğun ve kalıcı ben kokusundan başlarda rahatsız oluyordum şuan alıştığım için seviyorum. Feraha yakın bir koku.Kokusu için artı veya eksi diyemedim çünkü beğenip beğenmemenize göre değişir. koklayıp alın mümkünse çünkü bütün gün hissedeceksiniz.
Eksikleri:
-Pudra taneciklerinin zor emilmesi, bazen beyaz beyaz kalması. Yakından bakınca minik kepek tanecikleri gibi duruyor (çok yakından bakınca)

Puanı 4/5 benim için. Tekrar almam çünkü daha iyileri olabileceğini düşünüyorum denemek istediğim başka markalar var.
İlk kullanmaya başladığımda bayılmıştım ve herkese öneriyordum, ama daha iyilerinin bulunabileceğini düşünüyorum. Daha iyisini henüz bulmadıysanız alın kullanın yağ emiciliği, saça temizlik hacmini kazandırması harika :)
Daha önce Schwarzkopf'dan elektriklenme karşıtı kremin yazısını yazmıştım okumak isteyenler buraya tıklayabilirler. Bir başka yazıda görüşmek üzere :))

2 yorum: