14 Mart 2014 Cuma

Elseve Extraordinary Oil

Merhabalar herkese!
Çok sevilen bir saç serumundan bahsedeceğim bugün. Ben de çok seviyorum kendisini.
Değerli çiçek özlerinin yağlarını içeren mucizevi bir yağmış kendisi. Biliyorsunuzdur belki ama ben bilmeyenler için söyleyeyim. 3 işlevi var. Banyodan önce saçı beslemek için, tarama öncesi  saçı yumuşatmak için, son dokunuş olarak sürüp ipeksi bir görüntü elde etmek için sürülebiliyor.
Vaatlerini yerine getiriyor mu derseniz, büyük ölçüde evet :D En sevdiğim özelliği saçı çok güzel parlatması. Hoş bir ışıltı veriyor saça. Ben her türlü kullanıyorum. Banyadon önce bolca sürüp biraz bekletirsem, çıktığımda saçlarım normalden daha yumuşak ve güzel oluyor. Yine de en sevdiğim son dokunuş olarak sürmek, ışıl ışıl saçlarla dışarı çıkmak. Şunu da söyleyeyim, saçlarım da çok fazla kırık yok. Kırık var da uçları beyaz beyaz olmuş değil. Isıdan kaçıyorum mümkün olduğunca, kullanırsamda John Frieda Isıya Karşı Koruyucu Serumu sürüyorum(Yakında onu da tanıtacağım, bayılıyorum ona) 
Daha iyisine denk gelmezsem bittikçe alırım. Banya öncesi Otacı'nın Argan Yağlı Saç Yağını kullanmaya başladım o bu konuda bundan kat kat güzel. 
Fiyatı 20 TL. İndirimde denk gelirseniz alın, kaçırmayın bence. Şuan Watsonsta 13 TL galiba. 


Özetle saçıma verdiği ışıltıya bayılıyorum, tavsiye ederim :)) Hoşçakalın :)

2 yorum:

  1. sanırım en vazgeçilmez saç ürünüm.
    birazmakyajbirazbakim.blogspot.com benim bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil