3 Temmuz 2017 Pazartesi

Yeniden başlayalım mı?

    Aslında yazmayı da konuşmak kadar çok seven biriyim. Özellikle blog yazmayı.. Neden devam edemediğimi bilmiyorum. Okulumdan dolayı vakit bulamadığımı söylesem de kendime, sanırım bu bahane. Sorun başlayamamak.. Her işte böyleyimdir ben. Sende öyle misin? Başlamak çok zor gelir hep, erteler dururum. Bir başlayabilsem aslında su gibi akar gider genelde. Yapacağım her işte, yazacağım her yazıda böyleyim. Bir de o anı önemserim. İstemediğim bir anda iyi bir şey çıkmaz hiç benden. O ilham gelmeli, içimde yazmaya veya yapmaya ilham olmalı.Az önce çok sevdiğim bir blogda bir yazı okudum, kendini kararlarını sorgulayan bir yazıydı, bloga yazmak isteyip okulundan dolayı vakit bulamayan birinin yazısı. (Merak ettiysen eğer http://meishenmeweishenme.blogspot.com/ hukuk okumayı tercih eden bendim yazısı)

    Şimdilerde anlatacak çok daha fazla şeyim var aslında benimde. Makyajın çok ötesinde. Hayat gerçekten garip, bizi bazen öyle tahmin etmediğimiz yerlere götürüyorki... Bence deneyimlerimizi paylaşmak ve konuşmak en iyisi. Bazen hiç tanımadığın birine anlatmak daha iyidir zaten, seni yargılamayacak yüzünü fiziğini hayattaki görüşünü bilmeyecek, sadece anlatmak istediğin kadarını dinleyecek birine..

   Yeniden başlayalım mı? Söz, bu sefer bırakmayacağım blogumu... İçimden ne gelirse anlatacağım. Belki 3 5 kişi belki de 5 10 kişi okusa hatta 1 kişi bile okumak için beklese yazılarımı bana yeter de artar. Belki eski zamanlardaki gibi birkaç kişiden mesaj alırım blogumu çok sevdiğine yazılarımı beklediğine dair, o mesajların verdiği mutluluk bambaşka.. Ben şimdi yeniden başlıyorum, okulumla ilgili de anlatmak istediğim çok şey var aslında ordan mı başlasam ki? Bakalım, hayat bize neler getirecek...

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Yorum görmek nasıl da mutlu ediyor insanı... teşekkür ederim geri geliyorum inşallah :D

      Sil
  2. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil